Compartir
PUBLICITAT

El delegat de Govern a Catalunya, Enric Millo, s’ha reunit amb els alcaldes que envolten la via ferroviària que es desmantellarà un cop s’hagi instal·lat el Corredor del Mediterrani. Són els de Salou, Cambrils, Vandellós i Montroig. Els ha assegurat que el projecte del corredor del Mediterrani segueix en marxa, malgrat la lentitud del procés.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

Comencen les obres del Metropol

Les obres del Teatre Metropol ja han començat. Així ho han anunciat aquest dimecres la consellera de cultura, Begoña Floria. Recordem que el Metropol necessita una reforma important i per això no s’hi havia de programar res aquest primer tram de temporada 2018. Floria ha assegurat que “s’inicia la reforma del Metropol més important des que es va inaugurar l’any 1995.

Escolta-ho.

Seat Tàrraco podria ser una realitat

Tot i que falta que l’empresa ho confirmi tot indica que el gran SUV Seat s’anomenarà SEAT Tàrraco. Així ho explica la prestigiosa revista automobilística alemanya Auto Moto Und Sport. A més segons aquesta revista, el nom del cotxe ja s’hauria d’haver conegut el passat mes d’octubre, però es va ajornar “pels problemes polítics interns espanyols.”

Escolta-ho.

El Nàstic es prepara per dissabte

El Nàstic de Tarragona ha entrenat aquest dimecres amb la mirada posada al diumenge, quan rebrà el Saragossa. Els granes volen treure un bon resultat a casa on enguany estan tenint dificultats. Julio Pleguezuelo ha assegurat que “han tret bons resultats de dos partits complicats.”

PUBLICITAT