Compartir
PUBLICITAT

Aquest diumenge ha tingut lloc la segona rua del Carnaval de Tarragona. A la Rua de Lluïment han desfilaran, des de l’avinguda Ramón y Cajal fins a l’avinguda Catalunya, les comparses més espectaculars. Les han acompanyat els sèquits del Rei Carnestoltes i de la Reina Concubina. La rua s’ha avançat a les 18 h per facilitar que el públic familiar la pogués seguir.

PUBLICITAT

Escolta-ho aquí

El transport públic al Camp suma 20 milions de viatgers

El nombre d’usuaris del transport públic de l’ATM del Camp de Tarragona ha crescut un 5% durant l’any passat, arribant a tocar dels 20,5 milions de viatgers. Unes dades que creixen per segon any consecutiu, que situen els nombre d’usuaris de transport públic al 2011 i que demostren l’increment de l’ús dels títols integrats, especialment de la T-12 i de la T-50/30.

La Mulassa balla per les Rambles de Barcelona

La Mulassa de Tarragona ha participat, aquest diumenge, en una cercavila pels carrers més cèntrics de Barcelona en motiu del 450è aniversari de la Mulassa de Barcelona. La de la ciutat ha estat acompanyada per una desena de mulasses més, que a banda han estat exposades durant tota la setmana al Palau de la Virreina.

Obertes les inscripcions per la Pujada al Llorito

El diumenge 4 de març torna la tradicional Pujada al Llorito. Des d’aquesta setmana, els qui vulguin participar a la cursa o a la caminada popular ja es poden inscriure. En el cas de la cursa té un preu de 7 euros i s’ha de formalitzar a la web del Patronat Municipal d’Esports. Per la caminada és gratuïta i cal inscriure’s per Internet o a qualsevol instal·lació esportiva municipal.

Escolta-ho aquí

El Nàstic suma tres punts imprescindibles a Albacete

El Nàstic de Tarragona s’ha reconciliat amb la victòria amb un solitari gol d’Álvaro Vázquez al camp de l’Albacete. El partit ha estat molt igualat a la primera part, però el 0-1 al marcador abans del descans ha fet que els grana apostessin per un joc més defensiu. El triomf per la mínima permet l’equip fer un salt a la classificació, amb un marge de les zones de descens.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT