Compartir
PUBLICITAT

Torna la Sala Trono al Metropol

PUBLICITAT

La Sala Trono reprèn la seva programació a la Caixa Escènica del Teatre Metropol. L’Ajuntament i la Sala han arribat a un acord perquè puguin estar en aquest espai durant tres anys mentre la Sala Trono pugui fer el seu pla estratègic. Així ho ha explicat Begoña Floria, consellera de Cultura, que a més també ha afegit que “no serà d’ús exclusiu, sinó que es compaginarà amb altres activitats, prioritzant la Sala Trono.” Floria ha explicat que se’ls ha cedit l’espai i s’ha mantingut l’aportació directa de 10.000 euros anuals. L’adequació i l’equipació ha anat a càrrec de la Trono. La consellera de cultura ha definit la Sala Trono com “un projecte de país que supera les fronteres municipals.”

Tarragona vol ser destinació turística els 365 dies l’any

Tarragona engega una campanya per promocionar la ciutat com a destinació turística també d’hivern. El principal objectiu, segons ha explicat Inma Rodríguez consellera de turisme, és donar a conèixer la marca Tarragona com una destinació d’escapada. Per passar-hi 2 o 3 dies més enllà de visitar-la un. D’altra banda també volen mostrar que la ciutat suma els atributs d’una destinació costanera però també urbana amb la seva cultura, història, el clima i la gastronomia.

Els Centre Cívics es repensen

Els Centres Cívics volen fer un gir de 180 graus a la seva imatge i a la seva programació. Per aquest motiu, s’ha presentat al nou logotip, una creu creada amb dos cors sobreposats, que forma part de l’eslògan, “Fan X tu”. Els Centres Cívics van detectar que calia renovar-se per tornar a ser atractius per la població, i ho han fet repensant el programa d’activitats.

Álvaro Vázquez ja és jugador del Nàstic

Álvaro Vázquez ja és oficialment nou jugador del Nàstic de Tarragona. Així ho ha anunciat el club grana que ha presentat tots els jugadors que han anat arribant. La pròxima incorporació podria ser la de Dumitru.

PUBLICITAT