Compartir
PUBLICITAT

Correus ha patit retallades en el servei postal universal, el servei públic que està obligat a oferir Correus. UGT i CCOO denuncien el finançament del govern central es va intentar reduir en dos terços. Les mobilitzacions van aconseguir 120 milions d’euros dels 180 que reclamaven. El problema actual, doncs, és que el ministeri de Foment es va comprometre a abonar els 120 milions d’euros en un període de temps determinat.

PUBLICITAT

Més de 450 persones han sortit de Tarragona direcció a Brussel·les aquest dimecres al matí. Entre autobusos i avions des de l’Assemblea Nacional Catalana a Tarragona han aconseguit engrescar a més de 450 tarragonins i tarragonines per anar a la capital Europea a manifestar-se. Recordem que sota el lema “omplim Brussel·les” l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural volen crear una gran manifestació a la ciutat belga per denunciar la manca de democràcia de l’estat espanyol, a més de reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels Jordis, Oriol Junqueres i Joaquim Forn.

Els representants dels jocs mediterranis Tarragona 2018 han viatjat a Brussel·les amb motiu del seminari sobre el futur de les regions Mediterrànies. Del projecte tarragoní s’ha destacat la seva vessant més social, a través de la base de voluntariat.

El Nàstic de Tarragona segueix pendent del recurs interposat per l’Osasuna per incompareixença les 24 hores posteriors després de la suspensió del xoc. De fet, el mateix conjunt navarrès ha inclòs al recurs un correu de l’Hotel on es va allotjar el Nàstic afirmant que gaudien d’habitacions per quedar-se aquella nit. A banda, ja han assegurat que si Competició no els hi dóna la raó, aniran a Apel·lació.

PUBLICITAT