Compartir
PUBLICITAT

Tarragona participa en el programa any Jujol per conmemorar el 140è aniversari del naixement de l’arquitecte. La celebració s’allargarà fins a l’any 2019 i durant tot aquest temps hi haurà activitats culturals, lúdiques, comercials, turístiques, patrimonials, promocionals, ciutadanes i socials.

Es presenta el Teatre de Mèrida

PUBLICITAT

Segueixen les presentacions del programa cultural dels Jocs Mediterranis i aquest divendres coneixerem tots els detalls del Teatre de Mèrida. Un dels espectacles més rellevants d’aquesta programació cultural, i un dels teatres més espectaculars.

Tarragona tindrà febre el 14 d’agost

Ricky Martín visitarà Tarragona. Concretament serà el 14 d’agost a la Tarraco Arena Plaça. Ja hi ha molta expectació per un dels 10 concerts que farà a l’Estat Espanyol i començarà la nova gira a Tarragona. Aquesta gira la finalitzarà l‘1 de setembre i només farà dos concerts en tot Catalunya.

Xavi Molina marxa a Bèlgica

Ja es coneix la nova destinació de Xavi Molina. El fins ara capità grana marxa a Bèlgica al Kas Eupen de la Jupiler Pro Leguea. Així ho anunciava aquest dijous l’equip a través de les seves xarxes socials.

PUBLICITAT