Compartir
PUBLICITAT

Tarragona perd autònoms l’últim trimestre del 2017

PUBLICITAT

Tarragona ha perdut autònoms l’últim trimestre de 2017. La taxa neta d’altes i baixes a la província ha resultat en 1193 baixes, 662 a l’octubre i 531 al novembre. Una xifra que preocupa a sindicats i patronals per igual. Des de CEPTA valoren positivament l’aplicació de la nova llei d’autònoms, ja que podria promoure noves altes.

Els veïns de Ponent demanen un espai per parlar amb l’Ajuntament

Els veïns de Ponent insisteixen que no tenen un espai per parlar amb l’Ajuntament de tot allò que el barri necessita. D’una banda, valoren positivament la feina que han realitzat durant l’any 2017, però continuen valorant negativament la relació que tenen com a Federació de Veins amb l’Administració Pública. Asseguren que el que necessiten és un espai formalitzat i periòdic en què poder establir una comunicació fluida.

Torna la Sala Trono amb 12 espectacles programats

Aquest dijous la Sala Trono anunciava que reprenia la seva programació a la Caixa Escènica del Teatre Metropol, s’entra pel carrer Armanyà. La programació que s’iniciarà el 15 de febrer compta amb 12 espectacles. D’aquestes funcions la meitat tenen segell tarragoní i també estan dirigides i escrites per dones. A més també van voler destacar que el 90% de les obres els integrants no superen els 40 anys, intentant impulsar el talent jove.

El Nàstic viatja a Almeria amb Álvaro Vázquez i Dumitru

El Nàstic ha viatjat cap Almeria aquest divendres on juga dissabte. Els granes han anat amb les dues noves incorporacions, Álvaro Vázquez i Dumitru. L’objectiu és sumar tres punts i allunyar-se de les zones de descens. Rodri va assegurar que són irregulars, però que es guanyen la meitat dels partits que es juguen.

PUBLICITAT