Compartir
PUBLICITAT

L’Associació de Veïns Tàrraco queda paralitzada. Després que la Junta decidís dimitir en bloc no s’ha trobat a ningú disposat de posar-se al capdavant i continuar amb la feina. Pere Calvet ha explicat a Ràdio Ciutat de Tarragona que “es necessita relleu jove” i també ha sigut crític amb l’Ajuntament. (escolta l’entrevista completa al programa Plaça Corsini)

PUBLICITAT

Els examinadors de trànsit tornen a la vaga, reclamant el complement salarial. Les autoescoles asseguren que la situació no es pot allargar i, malgrat que respecten la vaga, consideren que els examinadors no tenen intenció de negociar.

Aquest cap de setmana ha començat la Setmana de la Ciència que s’allargarà fins al pròxim diumenge. Per la Universitat Rovira i Virgili passaran un miler d’estudiants de diferents centres del territori per conèixer curiositats sobre la química. Per la seva banda al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona es podrà visitar gratuïtament “El Fil de la Història” que compta amb el Premi Musa.

El Nàstic de Tarragona es recupera després de la derrota contra l’Oviedo d’aquest diumenge. Els granes van perdre un punt en els últims minuts de l’enfrontament després que l’àrbitre xiulés un penal a favor dels visitants. Cal destacar que els de Rodri s’havien avançat en el marcador a la primera part.

PUBLICITAT