Compartir
PUBLICITAT

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

El Nàstic visita el Reino de León amb l’objectiu d’aconseguir la segona victòria consecutiva i donar continuïtat a la bona imatge que va oferir davant el Sevilla Atlético. Com a mínim en els primers 60 minuts, on va jugar el millor futbol de la temporada.  Els bons resultats a domicili, on porta gairebé dos mesos sense perdre, són un argument prou fiable per pensar que pugui emportar-se els tres punts cap a Tarragona.

La Cultural Leoensa, però, no ho posarà gens senzill. La seva classificació, 19è amb 18 punts, i els tretze partits sense guanyar que acumula des del 17 de setembre, li obliguen a guanyar.

En l’apartat de baixes, el Nàstic té a Mohamed Djetei, Sergio Tejera, Omar Perdomo i Stèphane Emana. Per la seva part, Carlos Blanco, Álvaro Bustos, Wilfríed Zahíbo, Juan Muñiz i Sandro Toscano han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica.

En el conjunt local, Ahmad Yasser i Ahmad Doozandeh són baixa per compromisos internacionals. Mentre que Santiago Magallán no estarà present per lesió.

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

PUBLICITAT