Compartir
PUBLICITAT

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

La prèvia

PUBLICITAT

El debut de Nano és el gran atractiu d’aquest Nàstic-Cádiz corresponent a la 25ª jornada de la Liga123. Els grana, però, necessiten la victòria després de les dues últimes derrotes per, com a mínim, evitar caure a les places de descens.

El tècnic de Ciudad Real ha fet una convocatòria en la qual s’estrenen Julio Pleguezuelo, César Arzo i Fali. Per contra, Jon Gaztañaga és queda fora per decisió tècnica mentre que Juan Muñiz ha de complir sanció. Les altres absències són las ja conegudes de Mohamed Djetei, Sergio Tejera, Jean-Luc Assoubre i Ikechukwu Uche.

Per la seva part, el Cádiz arriba defensant la segona posició del campionat que li brindaria l’opció de pujar a Primera Divisió de forma directa. El Real Oviedo i el Lugo amenacen aquest privilegi i per tant estan obligats a sumar al Nou Estadi. En els darrers dos partits només han pogut sumar un punt de sis possibles al caure contra l’Alcorcón i a l’empatar davant el mateix equip gallec.

Álvaro Cervera, tècnic del conjunt gadità, ha deixat fora de la llista a Aitor García i David Barral per decisió tècnica. Jon Ander Garrido és baixa per sanció mentre que Brian Oliván ho és per lesió a causa d’una ruptura de fibres.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

PUBLICITAT