Compartir
PUBLICITAT

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

El Nàstic visita Pamplona per recuperar el partit que tenia pendent contra Osasuna i que ha portat tanta polèmica per part del conjunt navarrès. No obstant això, la victòria a Vallecas, l’empat al camp de l’Almería i la millora del joc de l’equip són arguments suficients per aconseguir un bon resultat al Sadar.

Per la seva part, l’Osasuna també travessa per un bon moment de forma. Ha sumat nou dels últims nou punts possibles i s’ha situat a un punt de la promoció d’ascens. Per tant, els navarresos se situarien quarts si assoleixen la victòria.

En l’apartat de baixes, Rodri no pot comptar amb els lesionats Mohamed Djetei, César Arzo, Pol Valentín, Sergio Tejera, Juan Delgado i Ikechukwu Uche. A més, Javi Márquez i Omar Perdomo encara no estan en un estat òptim per competir mentre que Javi Jiménez i Jean-Marie Dongou s’han quedat fora per decisió tècnica.

Per la seva part, Diego Martínez té a tota la plantilla a la seva disposició. Fins i tot recupera a Fran Mérida després de complir sanció.

 

I aqui, el gol del Nàstic en la primera part:

Per acabar amb aquest 2n, que confirma la victòria:

 

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

 

PUBLICITAT