Compartir
PUBLICITAT

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona visita l’Estadi de los Juegos del Mediterráneo amb l’objectiu de donar continuïtat a la victòria a Vallecas començar una línia de regularitat que li permeti distanciar-se de les places de descens.

Enfront tindrà un rival, l’Almería, que també intentarà cerca la regularitat que l’ha mancat en tota la temporada. De moment, no ha estat capaç de sumar dues victòries consecutives, objectiu amb el qual somia després de vèncer al Lugo.

Per aquest partit, Rodri ha introduït diverses novetats a la convocatòria. Bruno Perone i Pol Valentín tornen a la llista mentre  els nous fixatges, Dumitru i Álvaro Vázquez, s’estrenen després de la seva arribada. Els jugadors de la Pobla, Iván de Nova i Roger Brugué també han viatjat amb el primer equip a terres andaluses.

Per contra, Mohamed Djetei, Sergio Tejera, César Arzo, Omar Perdomo, Ikechukwu Uche, i Stèphane Emana són baixa per lesió, Otar Kakabadze i Abraham Minero per sanció i Juan Delgado per decisió tècnica.

Per la seva part, l’Almería també té un gran número de baixes. Fins a vuit en tenen els andalusos, Pervis, Owona, Javi Álamo, Fran Rodríguez, Caballero, Tino Costa i Morcillo. Motta serà baixa per sanció.

 

Escolta aqui el gol de l’empat del Nàstic:

 

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

PUBLICITAT