Compartir
PUBLICITAT

Benvinguts a una nova edició de Futbol Tarragona, és el programa de Ràdio Ciutat de Tarragona en el qual repassem l’actualitat dels nostres representants en les categories més modestes del futbol territorial català.

PUBLICITAT

El cap de setmana va estar marcat pels dos derbis tarragonins del Grup 2 de Tercera Catalana. L’España Canonja va guanyar a la Cultural Bonavista per seguir somiant amb l’ascens. Mentre que el Racing Bonavista va golejar a l’Icomar. Per la seva part, el Camp Clar va sumar un punt de prestigi al camp de la Pastoreta i la Floresta i l’Escola Sant Pere i Sant Pau van caure golejats en els seus respectius compromisos.

En el Grup 6 de Segona, el Torreforta segueix sumant bons resultats després de guanyar al Batea. Tot el contrari que la Canonja, que va perdre amb contundència al camp de la Pobla de Mafumet.

En el Grup 3 de Tercera, el San Salvador va retrobar-se amb la victòria guanyant a la Riba. Mentre que en el Grup 24 de Quarta Catalana, el FC Tàrraco va sumar un punt important davant el segon equip de l’Alcover.

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

Dissabte

16:00 Pobla de Mafumet B 6-0 CF Canonja

16:00 CF La Selva del Camp 5-2 EF Sant Pere i Sant Pau

17:00 UD España Canonja 2-0 Cultural Bonavista

18:00 CEF La Pastoreta 3-3 Atlètic Camp Clar

Diumenge

11:45 UD San Salvador 3-2 CF La Riba

12:00 CDC Torreforta 3-2 CF Batea

17:00 Racing Bonavista 6-1 CF Icomar

17:45 CD La Floresta 2-6 UDC Mas Pellicer

18:00 FC Tàrraco 1-1 CE Alcover B

PUBLICITAT