Compartir
PUBLICITAT

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) comença la setmana vinent la primera fase dels treballs de condicionament i modernització de les instal·lacions museístiques de la seva seu central a la plaça del Rei de la ciutat. Abans del tancament, el pròxim dilluns, el Museu organitza durant aquest cap de setmana, 14 i 15 d’abril, jornades de portes obertes perquè tothom qui ho desitgi pugui visitar les actuals instal·lacions abans de l’inici de les obres de renovació.

Dissabte de mobilitzacions a la ciutat de Tarragona

PUBLICITAT

Dissabte de mobilitzacions a Tarragona. La més destacada en contra del pla Urbanític de la Budellera. Més d’una quarentena d’entitats tarragonines han convocat una cadena humana per rebutjar el projecte de construcció d’un nou barri amb més de 4.000 habitatges.

Escolta-ho

Tarraco Viva es presenta a Madrid

Tarraco Viva s’ha presentat al Museu Arqueològic Nacional de Madrid, coincidint amb el seu 20è aniversari. El festival, que anirà dedicat a l’esport i la cultura al mediterrani clàssic, vol atreure nou públic. Aquest dissabte, s’ha fet un tastet de la mostra amb la representació de l’espectacle ‘Or vós faciatis. L’elecció d’un alcalde en una ciutat romana’.

Escolta-ho

El Nàstic s’enfronta a l’Oviedo

 El Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest vespre a l’Oviedo amb l’objectiu de seguir sumant punts i assegurar-se la permanència el més aviat possible. Podreu seguir el partit en directe a partir de dos quarts de vuit del vespre a Ràdio Ciutat de Tarragona.

 

PUBLICITAT