Compartir
PUBLICITAT

Més d’una cinquantena de persones han sortit en marxa des de la Plaça Corsini fins a la Plaça de la Font per demanar unes pensions públiques. A la manifestació organitzada per la Marea de Pensionistes s’han sentit cants contra l’actual Govern Espanyol i també demanant una vaga.

PUBLICITAT

Un cop a la Plaça de la Font han llegit un manifest, comú a tot l’Estat Espanyol, on s’ha criticat durament a Mariano Rajoy, el Govern de l’Estat Espanyol, s’ha demanat la revalorització de l’IPC i l’augment dels salaris dels treballadors. A més han demanat que a les mobilitzacions s’hi afegeixi més gent, així ho ha explicat Francesca Fortuny, de la Marea de Pensionistes de Tarragona.

Per la seva banda, Josep Bel, membre de la Marea Pensionista de Catalunya, ha criticat els mitjans de comunicació i ha assegurat que els polítics estan sota les ordres de la gran banca europea.

Amb tot plegat demanen que a les taules de negociació es puguin asseure, sense els sindicats, i poder negocia. Tampoc volen acceptar la pujada de les pensions més baixes d’entre un 1% i un 3%.

PUBLICITAT