Compartir
PUBLICITAT
Es comença a gestar el pla d’acció respecte als locals no ocupats de Tarragona. Durant la primera reunió, aquest dimecres, entre la conselleria de Comerç i diferents  entitats afectades per la problemàtica s’han assentat les bases d’actuació. S’han recollit les opinions dels assistents, s’ha fixat un calendari de noves reunions i s’ha acordat elaborar i signar un Pacte de ciutat per la revitalització econòmica urbana.
Dues setmanes abans de l’arribada del Festival Minipop 2018, la Plaça Verdaguer de Tarragona arranca motors oferint l’exposició ’31 Mini Instants’ plasmant les fotografies del taller dels mini reporters amb la visió dels més petits sobre la passada edició del festival musical amb unes construccions jugables i divertides a l’aire lliure.La 8ª edició arribarà els dies 1, 2 i 3 de juny al Passeig de les Palmeres amb la previsió d’incrementar el públic de fora de la ciutat.
CCOO i UGT han realitzat un acte per denunciar l’incompliment del Govern espanyol respecte el pacte contra la violència de gènere. Una cinquantena de persones amb roba i banderes liles han reclamat un major compromís del Govern contra la violència masclista. Asseguren que hi havia un compromís de finançar el projecte amb 200 milions d’euros, i només ha pressupostat 80 milions.
La romeria del Rocio arriba un any més a Tarragona. Aquesta tradició andalusa datada al segle XV se celebra a la ciutat des de fa 34 anys amb l’Associació Cultural Andalusa de Tarragona que divendres a la tarda emprendrà novament el pelegrinatge des del Serrallo fins al santuari del Llorito on la romeria festejarà la seva devoció a la verge durant tot el cap de setmana.
Iniciem al Camí Cap als Jocs en un programa on volem contextualitzar-ho tot, com hem arribat fins aquí? Quins han estat els protagonistes? Qui hi participa? Tot, cada dia de dilluns a divendres. També ho pots escoltar a Altafulla Ràdio (13:30), Ràdio Montblanc (12:00), Constantí Ràdio (21:00), Ràdio Hospitalet de l’Infant (21:00), La Cala Ràdio (15 y 23h), Roda de Berà Ràdio (14:30) Ona La Torre (13:00) i L’Espluga FM Ràdio (19:30)!
PUBLICITAT