Compartir
PUBLICITAT

El Consell Nacional del PSC ha fet canvis a les llistes de Tarragona. Tot i que la federació del Camp de Tarragona havia votat per unanimitat a Carles Castillo, finalment serà el número 2 a les files socialistes. La vallenca Rosa Ibarra serà qui encapçalarà la candidatura, que tancarà Josep Fèlix Ballesteros.

PUBLICITAT

El Partit Popular de Tarragona sí que ha ratificat Alejandro Fernández com a cap de llista per a les eleccions del 21 de desembre. En el cas dels populars, la segona plaça l’ocuparà l’ebrenc Tomàs Castells. Aquest diumenge han participat en l’acte de presentació de la candidatura amb la presència del president espanyol, Mariano Rajoy.

Els taxis de Tarragona són, un any més, els més cars d’Espanya. Segons l’estudi publicat per FACUA, on es recullen els preus de 52 ciutats de l’Estat, la ciutat lidera tant el preu per quilòmetre i la baixada de bandera. El gremi de taxistes tarragoní discrepa i creu que l’informe no està ben fet perquè compara Tarragona amb grans capitals.

La nova banda Fòrum TGN de Rambla Music es presenta en societat, aquest diumenge a les 19 h de la tarda al Teatre Tarragona, amb un espectacle sense precedents i la força musical de l’icònic Freddie Mercury, en homenatge als 25 anys de la seva mort. La banda està integrada per uns 60 músics i més de 120 veus de cinc corals de la ciutat.

PUBLICITAT