Compartir

 

Aquest dimecres 10 de maig destaquem més capítols de pressupostos dels Jocs, la vaga dels treballadors de BIC Graphic i les platges tarragonines.

Més diners pels Jocs 2018

Una delegació del parlament europeu va visitar aquest passat cap de setmana Tarragona i les obres dels Jocs, formada per 6 eurodiputats i encapçalada per Santiago Fisas. Villamayor, Tinent d’Alcalde i comissionat dels Jocs Mediterranis, ha parlat en el dia d’Europa d’aquest dimarts en el programa La Tarda, per valorar positivament aquesta visita i per mostrar les seves bones sensacions cap a una aportació econòmica europea a l’esdeveniment. Aquest divendres es donarà un altre passa per assegurar una quantia més per aquests Jocs 2018, la que se signarà amb la Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado per valor de 2 milions d’euros.

Vagues dels treballadors de BIC Graphic

Els treballadors de BIC Graphic van tallar aquest dimarts l’autovia de Salou, la C-13 i la N-340, en una manifestació per protestar contra els acomiadaments. L’acció formava part de la segona jornada de vaga després de canviar les dades de convocatòries i reunir-se amb els responsables de l’empresa per negociar. La pròxima convocatòria està prevista pel 15 de maig.

Rocha torna a casa

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona completarà aquest dimecres un nou entrenament, amb la mirada posada a l’Oviedo, un dels cinc partits claus fins al final de temporada. Al Temps Afegit d’aquesta setmana parlarem amb David Rocha, actualment a les files del conjunt asturià, però molt arrelat a l’entitat grana, un dels protagonistes de l’ascens a Segona Divisió. El club segueix amb l’oferta del derbi i per aquest dissabte també té disponible un 2×1 pels socis, per omplir de nou l’estadi.

Les platges tarragonines, les millors

I bona notícia a les costes tarragonines, ja que Tarragona és la demarcació catalana més guardonada amb més banderes blaves per a les seves platges, que n’ha obtingut 42, dues més que l’any passat. A la ciutat han estat distingides les platges de La Mora, l’Arrabassada, la Savinosa i la de Tamarit, a Altafulla. Si bé la costa tarragonina guanya banderes, Girona n’ha perdut dues i Barcelona, 3.

Temps

Pel que fa al temps, el matí es despertarà amb la presència de núvols, però que deixaran pas a les clarianes i al sol. Les temperatures es mantindran deixant màximes de 22 graus i mínimes de 15.

Apunt

La Mostra de Teatre Jove ha tornat a la ciutat amb la seva 24a edició i aquest dijous al Teatre Metropol serà el torn d’una obra presentada pel grup Tornavís teatre i de Sergi Pompermayer, ‘Refugiats’. L’entrada serà gratuïta.

FOTO: VIU A FONS