Compartir
Antic poble i castell de Tamarit, s. XII.Tarragona, Tarragonès, Tarragona
PUBLICITAT

Vuit càmpings de Tarragona han estat premiats com els millors d’Europa. Els establiments pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre Càmpings Tarragona. Es tracta dels premis internacionals del sector campista que s’han lliurat en el decurs de dues gales celebrades a Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya). Entre els 8 establiments 4 són del tarragonès, els Càmpings Resort Sangulí de Salou, Tamarit Park de Tarragona i Camping Stel i Park Playa Barà de Roda de Barà

PUBLICITAT

El Patronat Municipal de Turisme ha posat en marxa una acció de comunicació amb l’objectiu de promocionar Tarragona als mercats més propers, com és el cas de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Aragó, València i Navarra. Des de la conselleria de turisme s’assegura que s’han intensificat les accions de promoció durant l’hivern buscant el turisme d’escapada i convidant els viatgers a descobrir i allargar l’estada a la ciutat amb el que s’anomena com a “city break”.

També en clau local Tarragona perd autònoms en l’últim trimestre de 2017. La taxa neta d’altes i baixes a la província ha resultat en Gairebé 1.200 baixes. La xifra preocupa a sindicats i patronals per igual. Des de CEPTA valorne positivament l’aplicació de la nova llei d’autònoms, ja que podria promoure noves altes.

El Nàstic de Tarragona visita avui terres andaluses per enfrontar-se a la Unión Deportiva Almeria, un rival directe per la salvació. Els de Rodri, amb noves incorporacions, volen endur-se els tres punts en un partit on podrien debutar els nouvinguts Álvaro Vázquez i Dumitru. Podreu seguir l’enfrontament en directe a Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de dos quarts de sis.

PUBLICITAT