S’acaben les parades a la Rambla Nova

PUBLICITAT

L’ajuntament ja no autoritzarà les parades de floristes a la rambla i el Nàstic encaixa l’empat

JA NO HI HAURÀ PARADETES
L’ajuntament ja no autoritzarà les parades de floristes a la rambla, ens ho explica eloi tost
A partir de l’any que ve no hi haurà més fires a la Rambla Nova. L’Ajuntament està decidit a tornar la Rambla als vianants i no autoritzarà esdeveniments d’aquest tipus en aquest espai. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ja va expressar fa mesos que un cop la plaça Corsini estés totalment arreglada, que el mercadet de paradistes tornaria al seu lloc d’origen.
Ara però es vol fer un pas més. Fires com la que aquest cap de setmana han ocupat la coca central, tampoc es faran. El consistori, de fet, ja ha començat a informar els organitzadors que al 2018 hauran d’escollir entre dos llocs alternatius: La plaça Corsini, o el tram de la Rambla President Companys més proper a la plaça Imperial.
Però no tot desapareixerà de la Rambla Nova. Fonts municipals garanteixen que hi ha previstes situacions “excepcionals”, com per exemple, les parades de llibres per Sant Jordi, algunes actuacions castelleres o futures celebracions esportives d’equips de la ciutat.
Amb aquesta decisió de l’Ajuntament pren força la remodelació del ferm de la Rambla. Especialment de la zona que actualment està asfaltada i que acull el mercadet ambulant.
NÀSTIC
El Nàstic ha sumat un punt valuós del camp del Cádiz en empatar a zero aquest diumenge a la tarda. Juan Merino ha plantejat un partit de caràcter defensiu davant d’un rival de la zona alta i en el primer temps els grana no han patit gaire. A la segona part els andalusos han apretat més. Especialment a partir de la mitja hora, quan el Nàstic s’ha quedat amb 10 per l’expulsió de Mossa per doble amonestació. La jugada a més ha suposat un penal que el local Ortuño ha enviat fora. Amb tot el Nàstic tancat defensant, Stéphane Emaná ha tingut un 1 contra 1 amb el porter local que no ha sabut aprofitar. Amb l’empat, el Nàstic continua en zona de descens, empatat a punts amb l’Elx, l’Almeria i el Còrdova.
PORTADES
El diari de Tarragona aposta pel titular internacional, destacant les eleccions franceses. La fotografia sí que és tarragonina i es dedica a la crisi dels pescadors. El diari més, en canvi destaca l’aportació europea als Jocs Mediterranis i Reus, amb la cursa de la dona.
EL TEMPS
Avui es manté el bon temps del cap de setmana, amb temperatures superiors als vint graus i cel net de núvols.
L’APUNT
Ja s’està desmuntant la carpa provisional de la plaça Corsini, que ha fet les funcions de mercat durant la remodelació de l’original. Els treballs van començar a l’interior fa prop d’un mes.

PUBLICITAT