La Prèvia: El Valladolid esmola el ganivet per rebre al Nàstic

Tres partits sense marcar, tres partits sense guanyar i un punt de sis en aquesta setmana amb tres enfrontaments. La dinàmica no és la millor, però les sensacions i el resultat, amb l’equip fora del descens, és ara per ara una bona lectura. Si mirem al Valladolid, la seva situació és envejable, part mitjana alta de la taula, a un punt dels playoff d’ascens i a un triomf de les posicions d’ascens directe. Jaime Mata en estat de gràcia amb 11 gols, donen vida a un conjunt de Luis César que ha marcat fins ara, 25 dianes, el que més. Tot i aquest paratge de felicitat, els albivioletas duen tres empats seguits i esperen als granes amb el ganivet ben esmolat.

PUBLICITAT

Per analitzar-ho, tenim al fil telefònic al nostre company de Valladolid, el José Luis Rojí, de la Cadena Ser.

Pel que fa al Nàstic, el capità de l’equip Xavi Molina apuntava després de l’empat davant el Barça B, que el conjunt grana sortirà el diumenge a Pucela amb la intenció de treure els tres punts, malgrat la complexitat del rival. A banda, el mateix Molina creu que l’equip estarà en plenes facultats físiques tot i el desgast d’aquesta setmana.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Aitor Gorostegui Fernández Ortega del col·legi guipuscoà, acumula 11 temporades a Segona Divisió B i aquesta és la seva segona a la categoria de plata del futbol espanyol. Els precedents amb Gorostegui són una derrota la temporada passada davant l’Almeria a casa. En anys anteriors, ens va xiular el partit de playoff d’ascens a Segona davant el Huesca, en aquell ja històric 3-1. Encara més enrere, la 13-14 ens va xiular un triomf per 3-0 davant el Constància al Nou Estadi. Gorostegui té una mitjana de sis targetes per partit.

PUBLICITAT