A punt de començar els últims arranjaments a la Plaça Corsini

L’Ajuntament de Tarragona ja ha rebut la plaça Corsini del Ministeri de Foment. Tal com informa el diari Mes. Ara podran començar les obres d’instal·lació del mobiliari urbà i els útilms arranjaments del sistema elèctric. Una obra que, es calcula, s’allargarà durant un mes i mig. La intenció, si no sorgeix cap imprevist, és que la plaça es pugui inaugurar per Sant Joan.

Els Lunis dediquen una cançó als Jocs

Els Jocs Mediterranis tenen una nova cançó, dedicada als infants. Els personatges dels Lunis, el programa televisiu han presentat aquest dilluns una cançó dedicada als jocs i han estrenat el capítol ‘Lucio Minicio, campió olímpic’ on participa Tarracus. El capitol tracta sobre un campió Olímpic barceloní que apren els valors de l’esport gràcies al campió Tarracus.

Una trobada de turisme intel·ligent

El Mediterranean Tourism Meeting arriba a la seva quarta edició, dedicada al turisme intel·ligent, la gastronomia i el món del vi. El 24 de maig se celebraran aquestes jornades amb reconeguts experts que realitzaran ponències sobre estratègies de futur i apostes de territori. El Congrés vol ser un lloc de trobada dels diferents agents turístics del territori, per crear projectes en comú i conèixer les novetats del sector.

Calma tensa a Can Nàstic

Els ànims comencen a calmar-se després de la derrota davant l’Osasuna i de l’ambient tens viscut després del partit. Tensió, enganxades, crits, Jesús Sarmiento ha parlat de tot el que va passar i quines consequències hi haurà amb el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas. A més, tertúlia post derrota amb l’Álvaro Herrera i l’Anton Gasol i a més, l’exentrenador Kiko Ramírez. Localitat Grana també ho podreu veure a TAC12.

PUBLICITAT