Un networking formatiu per augmentar la rendibilitat del comerç de Tarragona

Tarragona acollirà la primera Jornada Tècnica Networking Fòrum Comerç. Anirà adreçada als comerciants de la ciutat, estudiants i emprenedors que vulguin instal·lar-se a Tarragona.

PUBLICITAT

Així mitjançant unes formacions s’intentarà incrementar la rendibilitat. La jornada networking tindrà en compte la psicologia positiva, l’era d’internet i Amazon, el màrqueting tradicional i online. També el model franquícia com alternativa i complement per al comerç independent. Per fer-ho possible, assistiran comerciants de reconegut prestigi com Pilar Zorrilla, de la Universitat del País Basc, o Gerardo Ariño, President d’Air Europa als Estats Units.

Estudi previ 

A més de tot això, es presentarà un estudi previ a l’elaboració del Pla Estratègic de Comerç de Tarragona. En concret, es presentaran els resultats de la primera fase de participació pública del sector comercial de Tarragona.

Elvira Ferrando, Consellera de Comerç, ha explicat que “el pla estratègic ha de servir de full de ruta per consolidar el sistema comercial de la ciutat per als propers 5 anys.”

PUBLICITAT