#TGNINFO L’Ajuntament s’ofereix per acollir refugiats de l’Aquarius

L’Ajuntament de Tarragona s’ha ofert per acollir refugiats procedents del vaixell Aquarius. Recordem que unes 600 persones es dirigeixen al Port de València després de ser rescatades en aigües internacionals i que Itàlia es negués a donar permís per atracar en un port i auxiliar els immigrants.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

 

Aquest dissabte s’inaugura la piscina de 50 metres

Aquest dissabte arriba la esperada inauguració de la piscina de 50 metres dels Jocs Mediterranis. Els canvis del Govern Central han obligat a aplaçar-la, ja que no se sabia quin representant hi acudiria. Finalment hi assistiran la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, acompanyada de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

 

Els treballadors de l’AMT lamenten que la CUP no els consultés

Els treballadors i treballadores dels Aparcaments Municipals de Tarragona lamenten que la CUP entregués l’escrit a fiscalia sobre els cursos de coachingabans de parlar amb ells.Segons ens ha explicat Pepa Casanovas, representant sindical dels treballadors de l’AMT,això els ha perjudicat perquè el públic els fa comentaris contra ells.

Escolta-ho.

 

La web dels JJMM ja compta amb els horaris de competicions

Ja es coneixen els horaris de les competicions dels Jocs Mediterranis, un dels elements que quedaven pendents de la trobada esportiva. Els horaris es poden consultar a la web dels Jocs, dividits per esport i per categoria en la que es competeix i també per femení i masculí.

 

Fi a l’etapa Promoesport a Can Nàstic

L’arribada d’Arnal Llibert a Tarragona tanca una etapa al club Gimnàstic. L’olotí s’ha presentat aquest dijous com a nou director esportiu, al mateix temps que el president Josep Maria Andreu ha assegurat que l’entitat es desvincula esportivament de Promoesport.

Escolta-ho.

PUBLICITAT