Home JJMM Agustí Ferrer: “L’esport i la cultura haurien d’anar sempre de la mà”

Agustí Ferrer: “L’esport i la cultura haurien d’anar sempre de la mà”

Compartir
PUBLICITAT

El dels Jocs Mediterranis serà un esdeveniment que anirà molt més enllà de l’esport. La competició durarà deu dies, però tot el llegat que quedarà serà etern. Com a mínim, aquesta és la intenció amb totes les noves instal·lacions i aquelles que han estat renovades.

On no hi ha cap mena de dubte és en el voluntariat i la petjada que deixarà en totes les persones que formaran part dels Jocs. Sobretot pel que fa als més petits, que viuran deu dies màgics en els quals, carregats d’il·lusió, s’alimentaran de la simbiosis entre la Cultura i l’Esport que caracteritzarà la gran cita del 2018.

El Consell Comarcal del Tarragonès ha iniciat el cicle “Primavera de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès”. Enguany el cicle se suma a la celebració dels Jocs del Mediterrani, i per això es dedicarà a l’esport i la cultura, amb l’objectiu de fomentar els valors de l’esport: l’esforç, el treball en equip i l’amistat. Els encarregats de relatar els contes als infants són Imma Pujol, Eugenia González de la Rosa i Agustí Ferrer, amb qui hem pogut parlar sobre el cicle i la seva relació amb la gran cita del 2018

PUBLICITAT