Álvaro i Dimitrievski instauren la felicitat al Nou Estadi

El Nàstic ha fet un pas de gegant cap a la permanència després de vèncer per la mínima al Real Valladolid de Luis César i Luismi. El solitari gol d’Álvaro Vázquez i la gran aturada de Stole Dimitrievski davant el temible Jaime Mata en els últims minuts del partit, li ha permès encadenar la segona victòria consecutiva al Nou Estadi.

El conjunt de Nano Rivas ha fet una bona primera part, on les jugades d’estratègia han estat el millor actiu per batre Jordi Masip. El Valladolid, més passiu i pacient, no trobava la manera de fer mal a la defensa local. Álvaro Vázquez i Maikel Mesa han tingut dues ocasions molt bones per fer l’1 a 0, però els ha mancat encert.

En el segon temps, els tarragonins han sortit molt endollats i han tingut tres ocasions consecutives per inaugurar el marcador. La manca d’encert, però, ha donat vida a un Valladolid que ha crescut amb el pas dels minuts i que s’ha apropat amb més perill a la porteria de Dimitrievski. I quan millor estava el conjunt de Luis César, Álvaro Vázquez ha aparegut per empalar un remat des de dins de l’àrea i marcar el gol de la victòria. Una victòria que ha estat possible gràcies a l’u contra u que Dimitrievski ha salvat davant Jaime Mata.

Els tres punts permeten al Nàstic fer un salt important a la catorzena posició i mantenir els sis punts d’avantatge respecte a la Cultural Leonesa, l’equip que marca la zona de descens. En el següent compromís visitarà el Nuevo Carlos Tartiere per veure’s les cares amb el Real Oviedo.