Home Cròniques Esports Amar Addadi: “Seran uns Jocs de rècord”

Amar Addadi: “Seran uns Jocs de rècord”

Compartir
PUBLICITAT

Un dels últims passos cap als Jocs Mediterranis 2018, el sorteig de competicions en equip, s’ha escenificat a la sala Eutyches del Palau Firal aquest dimecres.

Els diferents combinats nacionals que participen en els esports com el Voleibol, el Waterpolo, l’Handbol i el Futbol, ja coneixen el seu rival. En les tres primeres modalitats, s’ha sortejat les competicions femenines i masculines.

La celebració del sorteig ha reunit a representants internacionals, figuers de l’esport tarragoní com el tècnic del vòlei Sant Pere i Sant Pau Vlado Stevovski, la nedadora Sylvia Fontana o el mateix ex porter del Nàstic, Felip Ortiz, entre altres.

El missatge del president del Comitè Internacionals dels Jocs, Amar Addadi, ha estat ben clar, els Jocs seran tot un èxit. A més, el mateix Addadi ha reconegut que els de Tarragona, seran uns Jocs de rècord.

Al sorteig també hi han assistit els tècnics dels combinats espanyols d’handbol Jordi Ribera i Carlos Viver, que han explicat si durant la setmana del 22 de juny a l’1 de juliol, veurem els millors jugadors espanyols d’handbol.

Pel que fa als emparellaments, en waterpolo masculí, Espanya s’enfrontarà a Grècia, Itàlia i Turquia. La femenina, a Grècia i Portugal.

Pel que fa al Vòlei, la masculina espanyola a Egipte i Macedònia i el femení a Turquia i Bòsnia. Pel que fa a l’handbol, la selecció masculina s’enfrontarà amb Grècia i Portugal mentre que la femenina haurà de competir al grup 1 amb Grècia, Itàlia, Portugal i Eslovènia. I en futbol, Espanya jugarà contra Algèria i Macedònia, en aquest cas no hi ha modalitat femenina.

Aquí pots trobar els creuaments

PUBLICITAT