Home Podcast Ara en directe: Oviedo – Nàstic

Ara en directe: Oviedo – Nàstic

Compartir
PUBLICITAT

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona.

La prèvia

Més vius que mai. Aquesta és la sensació que es respira al Nou Estadi després de la victòria del passat cap de setmana del conjunt d’Enrique Martín. Els granes només han necessitat una victòria per despertar el que feia setmanes es preveia. La millora ha tingut premi. La feina però, no acaba aquí i el Tartiere tornarà a ser una nova prova de foc.

Guanyar? Doncs així ho ha definit el navarrès.

La il·lusió de tota la plantilla és ben diferent després d’aquestes setmanes de consolidació i del triomf. Pas a pas, els d’Enrique Martín estan més convençuts que mai del que poden arribar a aconseguir. La salvació, un objectiu pel qual lluitar a mort.

El rival tornarà a ser dels exigents i la plaça, de les més complicades de Segona. TartiereAnquela i Oviedo suposen una combinació letal que pocs han aconseguit superar. L’aspiració dels asturians és consolidar-se a la zona alta i somiar en un playoff o un ascens, la dinàmica de tres partits sense guanyar i una derrota, llosa amb la qual volen acabar. Enrique té clar el seu potencial.

Pel que fa a l’equip, mateixes intencions i onze que la setmana passada amb l’únic canvi de Thioune, que no podrà ser-hi per sanció.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

PUBLICITAT