Home Cròniques Arrenca la campanya d’estiu de donació de sang

Arrenca la campanya d’estiu de donació de sang

Compartir
PUBLICITAT

Tarragona ha encetat aquest divendres la campanya «Aquest estiu anima’t a donar sang». La ciutat acull així la inauguració de la campanya de donació d’estiu del Banc de Sang i Teixits per animar a la població a donar sang abans de marxar de vacances o durant els dies festius. 

La Rambla Nova de Tarragona, a l’alçada del Col·legi Santa Teresa de Jesús, és seu, des de les 10h i fins les 21h, d’una gran festa de la donació. Al llarg de la jornada es pot donar i, a la vegada, gaudir d’activitats per a tots els públics. 

El Banc de Sang calcula que, fins a finals d’agost, els hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats. 

A l’estiu les donacions baixen al voltant d’un 30 %. Enguany, a més, l’onada de calor ha fet minvar les donacions més de l’habitual.

Per garantir que tots els malalts tindran la sang necessària per als tractaments, s’han programat seixanta campanyes cada setmana. També estaran obertes les sales de donacions als hospitals de referència per assolir aquesta xifra de 35.000 donacions necessàries. 

PUBLICITAT
Compartir