Home Cròniques Atracament a un supermercat Coviran de Tarragona

Atracament a un supermercat Coviran de Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

Aquest migdia un home ha atracat a punta de ganivet un dels supermercats de l’empresa Coviran a Tarragona, concretament el que es troba al carrer Josep Pont i Gol.

L’home ha entrat a l’emplaçament i ha extret l’arma blanca, que segons diversos testimonis, era un ganivet de tallar pernil, amb el qual ha amenaçat a la caixera perquè aquesta li fes entrega dels diners de la caixa registradora. Trobant-se en una situació extrema la dona li ha donat els diners que tenia, i, posteriorment, l’atracador ha marxat ràpidament de la zona.

Diversos testimonis han pogut observar la situació, en major o menor mesura, i això ha permès que s’alertés, primer, a la Guàrdia Urbana i, immediatament després a diverses unitats dels Mossos d’Esquadra. Una d’aquestes s’ha dirigit al supermercat per revisar les gravacions de les càmeres de seguretat i prendre declaracions als testimonis, a la vegada que s’ha iniciat la búsqueda del responsable dels fets, un baró d’uns 40-50 anys i, en principi, de nacionalitat espanyola segons les afirmacions de testimonis i la caixera.

Cal remarcar que els fets no han deixat cap ferit, i que ja s’ha restablert la normalitat a l’espera de que es capturi l’atracador.

PUBLICITAT