Home Cròniques Esports Becerra – Barragán, debat a la porteria

Becerra – Barragán, debat a la porteria

Compartir
PUBLICITAT

Una de les posicions que encara no ha patit cap canvi des de l’arribada d’Enrique Martín és la porteria. De fet, el fitxatge d’Isaac Becerra plantejava inamovible aquesta demarcació.

Porter amb experiència, ascens en l’últim any de competició al Valladolid tot i no jugar, un desig del club des de temps enrere, vaja, Bernabé Barragán, tot i començar com a titular, tenia una papereta difícil.

El tècnic navarrès fa unes jornades, no es plantejava en cap cas el canvi. Tot i deixar la porta oberta, tenia clar que Becerra de moment havia de ser titular.

La situació sembla haver canviat després que el debat sobre el nivell de la defensa s’extrapolés també a la porteria. Algunes errades en les sortides, faltes d’entesa, entre altres, han fet que potser no és tan rocambolesc que Bernabé torni a sortir ara a la palestra.

En l’entrevista aquesta setmana a TAC12, Enrique Martín deia això. L’home que veurem dissabte sota pals, només el sap Enrique Martín, però no seria estrany que el navarrès hagi pres la decisió de moure fitxa i donar opcions a un Bernabé que continua intensificant la competència des de la banqueta.

PUBLICITAT