Home Cròniques Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau carreguen el pilar de...

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau carreguen el pilar de 7 amb folre per la Diada Nacional

Compartir
PUBLICITAT

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han assolit la millor diada del seu historial després de completar la clàssica de vuit, i carregant el pilar de 7 amb folre. Ho han fet a l’actuació de la Diada Nacional celebrada aquest migdia al Pla de la Seu. Els de David Lobo han començat l’actuació completant el 3 de 8, que han acompanyat del 2 de 7 i el 4 de 8. En ronda de pilars els de la camisa verda han coronat el pilar de 7 folrat. Un espadat que s’ha trencat pels pisos superiors i que ha deixat un regust agredolç per uns castellers de Sant Pere i Sant Pau amb ganes de més.

 

La Colla Jove Xiquets de Tarragona, per la seva banda, ha descarregat el 3 i el 4 de 9 amb folre, així com el 3 de 8 amb l’agulla. Tant el 3 de 9 folrat com el 3 de 8 amb l’agulla són dos castells que els del Cós del Bou podrien pujar un pis més per les festes de Santa Tecla. Els liles han tancat la diada amb el pilar de 6. Menys sort han tingut els Xiquets de Tarragona, que han sortit de plaça amb només dos castells. En primera ronda els matalassers han carregat el 2 de 8 folrat, mentre que en segona ronda, els de Sergi Feijoo han desmuntat el 4 de 8. Posteriorment també han tirat avall el 3 de 8, que malgrat tot han descarregat en ronda de repetició.

 

Finalment pel que fa als Xiquets del Serrallo els del barri mariner han tornat a descarregar tres castells de la gamma alta de 7, i han igualat la seva millor diada del que va de temporada. Els de Xavier Bailach han descarregat el 5 de 7, el 3 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7 amb el pilar.

PUBLICITAT