Home Cròniques Celebrada la 9ª Conferència BioEconomic

Celebrada la 9ª Conferència BioEconomic

Compartir
PUBLICITAT

Tarragona Smart Mediterranean City i BioEconomic han organitzat i realitzat la 9a edició de la Conferència BioEconomic al Campus Catalunya de la URV a Tarragona. Una conferència, que enguany ha estat centrada en les “Solucions de Mobilitat Urbana Sostenible i Accessible“.

L’acte s’ha celebrat aquest divendres 14 de setembre, ha donat inici a les 9:15h del matí, i s’ha allargat fins ben bé les 15h. Al pati central del Campus Catalunya, s’hi ha preparat una exposició amb cotxes de la gamma del Smart Electric Drive, i, a la vegada, una zona de proves de les Scooters de NIU, que ha permès als interessats gaudir d’una experiència en viu sobre els vehicles de mostra.

En la mateixa exposició s’hi han presentat alguns dels vehicles que participaran en l’Eco Grand Prix d’aquest dissabte 15 de setembre al circuit de Calafat.

A més, al llarg del dia s’han realitzat un seguit de conferències i ponències a la Sala de Vistes de la universitat, dividides en dues sessions; ‘Solucions de Mobilitat Sostenible i Logística’ i ‘Sostenibilitat i Accessibilitat en Mobilitat Urbana’. 

PUBLICITAT