Home Portada Comencen les preinscripcions escolars

Comencen les preinscripcions escolars

Compartir
PUBLICITAT

Comencen les preinscripcions als centres educatius, des de P3 a 4t d’ESO. Des d’avui i fins el 24 d’abril, les famílies poden enviar la seva solicitud pel seu centre de preferència. De moment, a Tarragona, el nombre de places d’ensenyament obligatori es manté estable respecte l’any passat. Enguany, com ha novetat, s’ha compactat el calendari d’infantil, primària i secundària, el que significa que es redueix el temps entre la solicitud i l’assignació de plaça.

 

Futur incert pel Hard Rock

Sense Govern a la Generalitat el Hard Rock Entertainment és un projecte que sembla que està en standby. Pere Granados, alcalde de Salou, assegurava en una entrevista també a La Xarxa que el projecte no perillava i que es pot tirar endavant també sense Govern. Aquest dijous Ferran Pedret, Portaveu del PSC a la Generalitat, ha explicat que “creu que la situació política no permet que tiri endavant al ritme que s’esperava”.

Escolta-ho

 

EL claustre de la URV fa balanç dels últims quatre anys

El claustre de la URV ha fet balanç de la situació de la universitat des de 2014. D’aquests anys, ha destacat , la nova oferta elaborada de titulacions de grau i màster, l’increment de les dobles titulacions o la retribució de les pràctiques curriculars dels estudiants. En recerca i innovació, l’elaboració del II Pla de Recerca i Innovació; i en influència en el territori, destaca el protagonisme de les Aules de la Gent Gran i del Campus Extens.

 

Joan Reig llança disc en solitari

El bateria dels Pets, Joan Reig, presenta el seu primer disc en solitari aquesta primavera. La seva llarga trajectòria als escenaris li ha servit de base pel primer disc de cançons pròpies que presenta. El cantant assegura que és el disc més personal, on es deixa veure a si mateix amb més intensitat en cada una de les cançons.

Escolta-ho

 

Maikel Mesa no descarta marxar

El Nàstic de Tarragona prepara la visita a Oviedo amb els rumors que ja comencen a deixar entreveure les possibles sortides aquest estiu. Una d’elles pot ser Maikel Mesa, el màxim golejador de l’equip, que ja ha despertat l’interès d’equips de Segona o inclús de Primera Divisió, com l’Espanyol. Mesa no ha descartat la seva sortida a l’estiu, tot i afirmar que està concentrat per aconseguir l’objectiu de la salvació.

Escolta-ho

PUBLICITAT