Home Portada Compte enrere pels Jocs Mediterranis

Compte enrere pels Jocs Mediterranis

Compartir
PUBLICITAT

Comença el compte enrere dels Jocs Mediterranis. D’aquí cent dies Tarragona i les ciutats seu acolliran la major esdeveniment esportiu de Catalunya d’aquest 2018. Se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol, després d’ajornar-los un any. L’esdeveniment, segons la organització ha de ser un motor econòmic per a Tarragona i, per cada euro d’inversió aportat per cada ciutadà, aquest n’obtindrà cinc euros de retorn.

 

Les ciutats patrimoni estan d’aniversari

Tarragona celebra el 25è aniversari que forma part del Grup de Ciutats Patrimoni, creat el 1993. Es tracta d’un grup de quinze ciutats del territori espanyol que treballen plegades per potenciar i preservar els seus elements patrimonials. A Tarragona, per exemple, l’amfiteatre o les murallles. Es treballen diferents àrees, com el turisme, l’educació i la representació.

 

Tarragona celebra els tres tombs

Fa 38 anys que Tarragona ha recuperat la tradicional celebració dels tres tombs. Una festivitat molt vinculada amb la pagesia i el treball de la terra que celebra la benedicció de Sant Antoni, Patró dels Animals. Aquest diumenge els carrers de Tarragona, entre ells la Rambla, es van omplir de cavalls, carros i vestimentes tradicionals que van lluir els seus productes per la ciutat.

 

Un pas més llun del descens

Els granes tornen a sumar lluny de Tarragona, contra el Granada, per la mínima amb el gol d’Omar Perdomo al minut 36 (0-1). Els de Nano Rivas sumen ja 25 punts dels 48 possibles, en una versió inèdita dels granes. El Nàstic se situa ara setzè amb 36 punts a quatre ara de les posicions de descens, tot i que encara manquen equips per jugar en aquesta zona baixa.

PUBLICITAT