#CorsiniTGN | Feria d’Abril a la Part Baixa / Curtmetratge ‘Tablas’

PUBLICITAT

Plaça Corsini P.131-T.02 (20/04/18) | La Feria d’Abril 2018 arriba aquest divendres i dissabte a l’Associació Folklòrica Andalusa de Tarragona i el grup teatral ‘Las chicas de oro’ de La Canonja, protagonistes del curtmetratge ‘Tablas’ d’estudiants de l’IES Pere Martell.

En primer lloc, l’Adrián Villacreces i Luisa Márquez de l’Associació Cultural Folklòrica Andalusa ens visiten per presentar-nos el programa de la Feria d’Abril 2018 que l’entitat celebra aquest divendres i dissabte al seu local del carrer Sant Josep obert a tothom. Una festivitat amb més de 170 anys d’història i que suposa una celebració entre amics sense cap fervor religiós com si el tindrà el Rocio que seguidament prepararà l’associació.

D’altra banda, Joan López i Adrián Aparicio, de l’Institut Pere Martell, ens visiten per presentar-nos ‘Tablas’ el curtmetratge de 10 minuts realitzat amb altres quatre companys del ‘Grau Superior de realització de projectes audiovisuals i espectacles’ emmarcat en el cicle ‘Curts de Llet’. El documental mostra com davant les dificultats, tot és possible amb força de voluntat, i té com a protagonista al grup de Teatre ‘Las chicas de oro’ formada per gent gran de La Canonja.

 

PUBLICITAT