Home Cròniques Creu Roja atén més persones vulnerables i acull més refugiats el 2017

Creu Roja atén més persones vulnerables i acull més refugiats el 2017

Compartir
PUBLICITAT

Més de 62.000 persones han estat ateses per Creu Roja Tarragona durant el 2017. Tot i que en xifres globals s’han reduït les atencions, s’han incrementat el nombre d’intervencions a les persones més vulnerables i també el nombre de sol·licituds d’asil. En l’actualitat, al territori hi ha 117 refugiats en diverses fases d’acollida.

Durant l’any passat van ser prop d’un centenar les persones acollides per Creu Roja a la demarcació, especialment de països llatinoamericans com El Salvador, Hondures o Veneçuela. Gràcies als diferents programes de reinserció s’aconsegueix que acabin trobant feina. Actualment hi ha 24 persones treballant en diverses empreses de Tarragona.

L’augment més significatiu d’atencions durant el 2017 ha estat en lluita contra la pobresa. És on Creu Roja Tarragona hi ha destina més recursos, una quarta part de tots els ingressos, perquè les persones més vulnerables rebin una formació ocupacional per trobar feina i capgirar la seva situació econòmica.

En total, el 2017 Creu Roja Tarragona va ingressar més 18,5 milions d’euros, dels quals més de 15 milions van ser reinvertits en els diferents programes de l’entitat. En el balanç de la memòria d’actuacions, també destaca l’augment de voluntaris, que supera els 2.400 a tota la demarcació i que es reparteixen entre els 29 punts d’atenció.

PUBLICITAT