Home Cròniques Desestimats els recursos de reforma presentats pels investigats del cas Inipro

Desestimats els recursos de reforma presentats pels investigats del cas Inipro

Compartir
PUBLICITAT

La jutgessa ha desestimat els recursos de reforma presentats pels investigats pel cas Inipro. Així ho ha fet públic la CUP Tarragona, qui exerceix d’acusació popular, en un comunicat.

El 22 d’agost de 2018 es va dictar l’Auto pel que s’acordava la continuació del cas Inipro i el dia 29 d’aquell mes es va dictar l’Auto de subsanació de l’anterior, sent recorregudes ambdues resolucions en reforma i subsidiari d’apel·lació per les defenses dels investigats. Cal destacar que el Ministeri Fiscal es va oposar a l’estimació d’ambdós.

Aquest dimecres, la jutgessa del Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona encarregada del cas, va fer oficial la desestimació dels recursos presentats per les defenses dels investigats. Recordem que entre aquests hi trobem noms com el de Josep Fèlix Ballesteros, exalcalde i conseller del PSC a l’Ajuntament de Tarragona, acusat de prevaricació, malversació, alteració de preus en concurs i subhastes públiques, falsedat documental, frau, suborn, tràfic d’influències i abús en l’exercici de la funció pública; o el de la consellera del PSC Begoña Floria, acusada d’alteració de preus en concurs i subhastes públiques, suborn, tràfic d’influències, malversació i abús en l’exercici de la funció pública.

En el mateix comunicat, la CUP assegura que valoren “molt positivament aquesta decisió judicial” i es mantenen ara a l’espera del que es decideixi a l’Audiència Provincial. 

PUBLICITAT
Compartir