Home Tarragona Info Dissabte de mobilitzacions a la ciutat de Tarragona

Dissabte de mobilitzacions a la ciutat de Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

Dissabte de mobilitzacions a Tarragona, amb dues de destacades aquest migida, la primera d’elles en contra del pla Urbanític de la Budellera. Més d’una quarentena d’entitats tarragonines han convocat una cadena humana per rebutjar el projecte de construcció d’un nou barri amb més de 4.000 habitatges.

CCOO i UGT reividiquen unes pensions dignes

I la segona de les concentracions a Tarragona també tindrà com a protagonista la plaça de la Font i és que coincidint amb la mobilització per la Budellera els sindicats majoritaris, Comisions Obreres i UGT organitzen una concentració en defensa de les pensions públiques: un acte que es repetirà en altres ciutats del país. 

La Federació d’Associacions de Veïns es vol reunir amb els veïns del Port

Fa una setmana els veïns del Barri del Port es mostraven disposats a mobilitzar-se per mostrar el seu mal estar per la neteja del barri, la inseguretat i el nombre d’edificis abandonats o en mal estat. Davant això Cristina Berrio, Presidenta de la Federació d’Associació de Veïns de Tarragona, ha explicat que s’ha posat en contacte amb ells per reunir-se, però en tot cas que dóna suport a les demandes, perquè són comunes gairebé en totes les associacions de veïns.

Escolta-ho

Cap a Oviedo amb ganes de la tercera consecutiva

El Nàstic de Tarragona viatja cap a Oviedo amb l’objectiu de seguir sumant punts i assegurar-se la permanència el més aviat possible. Nano Rivas no vol que l’equip no es despisti gens i aquest divendres ha assegurat a la sala de premsa que “com més a prop és l’objectiu més difícil resulta”.

Escolta-ho

PUBLICITAT