Home Cròniques El 5G vol arribar a la indústria química de Tarragona

El 5G vol arribar a la indústria química de Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

El Govern català busca promoure la innovació basada en la 5G en la indústria química i petroquímica de Tarragona. El tema s’abordarà dilluns vinent en una jornada de divulgació que tindrà lloc a l’Autoritat Portuària de Tarragona. 

El Departament de Polítiques Digitals té el clar l’objectiu d’impulsar la demanda de serveis entorn a la 5G en sectors estratègics de l’economia catalana, entre ells aquesta parcel·la de la indústria tarragonina. 

La jornada comptarà amb la col·laboració de 5G Barcelona i reunirà entitats i empreses que desenvolupen projectes en l’àmbit de la 5G. Durant la jornada s’exposaran les necessitats de digitalització del sector i es compartiran exemples sobre com la 5G pot obrir nous horitzons i impulsar substancialment aquest àmbit.

De fet, Tarragona té el pol petroquímic més potent del sud d’Europa i un dels més importants del continent, amb prop de 30 empreses que destinen gran part del seu pressupost a projectes de recerca i innovació. És, a més, un dels dinamitzadors  d’ocupació més potents a la zona: representa el 50% de tota la indústria química a Catalunya i el 25% a l’Estat.

PUBLICITAT
Compartir