El CBT s’emporta el derbi tarragoní

El Club Bàsquet Tarragona segueix invicte i guanya el derbi tarragoní contra el CB Valls amb una gran entrada al Pavelló del Serrallo per 67 a 58.

Els homes de Berni Álvarez van començar per darrere al marcador amb un Valls que volia emportar-se la victòria del derbi tarragoní i fins al descans el conjunt visitant constatava la victòria per un marcador de 31 a 38 al descans. Amb un Pavelló del Serrallo ple de gom a gom, van emportar l’equip cap a la victòria final amb un gran Jaume Zanca a la zona ofensiva que va retallar diferències. Aleshores van aparèixer al tercer quart el capità David Fernàndez i Dani Tugores posant al capdavant l’equip i al final del tercer quart, el CBT es posava per davant amb un marcador de 51 a 49. La remuntada havia arribat al Serrallo i els blaus ja no van desaprofitar la oportunitat.

Un últim quart marcat per les ratxes dels dos equips van fer que Fábregas, Tugores i Zanca fossin decisius amb l’ajuda del base, David Fernández. Amb aquest resultat, el CBT segueix invicte al capdavant de la classificació indiscutiblement.