Home Cor Ràdio Ciutat de Tarragona Taller i concert de gòspel africà de Kawá Quartet i Cor Ràdio...

Taller i concert de gòspel africà de Kawá Quartet i Cor Ràdio Ciutat de Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

L’Ateneu de Tarragona acull aquesta setmana a Kawá Quartet, el quartet de gòspel africà que oferirà un taller aquest dijous 28 de febrer a les 20.30h i un concert divendres 1 de març a les 22h, tots dos a la seu ubicada al carrer Sant Magí,4.

El Cor Ràdio Ciutat de Tarragona col·labora amb aquests dos actes donant suport a aquest grup de joves talents provinents d’Uganda. La seva formació al 2010 es va produir amb l’objectiu de recaudar fons per destinar als infants més desfavorits de la seva comunitat, concretament la Mmunye Foundation que hi treballa en aquest sentit.

Sota el nom ‘Góspel desde el corazón de África’ el concert d’entrada gratuïta comptarà amb taquilla inversa, venda d’artesanies i cd, a més d’una actuació conjunta amb el Cor Ràdio Ciutat de Tarragona.

Per altra banda, les dues formacions musicals ofereixen l’oportunitat de participar al taller de gòspel africà per preu de 20 euros a sumar a la causa. Amb aforament limitat, la proposta va dirigida a totes les edats i sexes amb prèvia inscripció contactant amb Anna Vidal, directora del Cor Ràdio Ciutat de Tarragona al 697 78 58 36.

PUBLICITAT