Home FUTBOLTARRAGONA El derbi de Bonavista eclipsa tota la jornada

El derbi de Bonavista eclipsa tota la jornada

Compartir
Foto: Racing Bonavista
PUBLICITAT

Una vegada hem superat el primer tram de la temporada, els representants de la ciutat afronten unes setmanes clau per determinar quins són els objectius que s’hauran de marcar a partir de la segona volta. L’objectiu és arribar a l’aturada de Nadal en la millor posició possible per aspirar al màxim.

El cap de setmana està marcat pel gran derbi del barri de Bonavista entre el Racing i la Cultural, dos equips que deixaran de banda la seva posició a la taula per guanyar el partit i alguna cosa més que tres punts.

L’altre derbi de la jornada és el que disputaran la Floresta i l’Icomar en la categoria Femení 7 TGN, on el Tàrraco intentarà tornar a la victòria davant un rival directe com el Valls.

Com és habitual, Marc Molina ens parlarà dels compromisos que afronten la Canonja i el Torreforta a la Segona Catalana, un Torreforta que s’enfronta al seu passat davant el Camarles de Kiki Torres.

Adrià Tella ens portarà tot el que cal saber de la Quarta Catalana, on el Tàrraco intentarà refer-se dels últims resultats contra l’Atlètic Vilabella. L’Icomar és favorit davant l’Espluga i el Tarragona cerca la confirmació davant el Miami Platja.

PUBLICITAT