El Nàstic augmenta a 5,2 milions el seu límit salarial

PUBLICITAT

La lliga de Futbol Professional ha donat a conèixer el límit salarial de Segona Divisió dues setmanes després del tancament del mercat de fitxatges. El Nàstic de Tarragona ocupa el vuitè lloc per la cua amb 5,2 milions d’euros de límit, un lleuger augment respecte a les xifres de l’any passat, que es situaven en uns 4,5 milions d’euros.

Tot i ser un dels equips amb un límit salarial més estricte, el club grana es situa per sobre d’equips com l’Extremadura, el Lugo, l’Alcorcón, el Rayo Majadahonda, el Córdoba, l’Elche o el mateix Reus, que ocupa l’últim lloc amb tan sols 3,1 milions d’euros que la lliga els ha interposat i encara amb l’ampliació de capital pendent del conjunt del Baix Camp.

L’equip que ocupa la primera posició de Segona Divisió és el Màlaga amb 25,2 milions d’euros, seguit de Las Palmas amb 19,2M i el Deportivo de la Coruña amb 18,5M, els tres equips que han descendit de categoria la passada temporada.

Immediatament per sobre el Nàstic es troben el Numancia amb 5,9M, el Zaragoza amb 6,3M, l’Albacete amb 6,6M o el Mallorca amb 6,9M.

Aquí podeu consultar totes les xifres publicades per la lliga.

PUBLICITAT