Home Cròniques Esports El Nàstic, el segon equip menys passador de la lliga

El Nàstic, el segon equip menys passador de la lliga

Compartir
PUBLICITAT

Els números confirmen que el Nàstic de Tarragona és un dels equips que menys vegades es passa la pilota en aquesta lliga. En les vuit jornades disputades, l’equip de Gordillo ha completat 2.444 passades, només 26 més que l’Extremadura, que és el cuer de la lliga en la classificació i en aquesta estadística amb 2.418.

És cert que el sistema de joc que practiquen els granes no aposta per combinar amb la pilota com més vegades millor per arribar a l’àrea contrària, però aquesta dada denota que sense tenir tant la pilota el perill d’encaixar i d’estar sotmès al rival augmenta.

Si donem un cop d’ull a altres equips de la lliga, del gruix que pertanyen a la zona baixa el Córdoba n’ha completat 3.127, el Tenerife 3.045 o el mateix Reus amb 3.634.

En l’altre extrem, la part alta, trobem que qui treu més rendiment completant menys passades és el Màlaga, primer classificat tot i les 2.594 que ha completat, 150 més que els granes, és un cas atípic davant del segon classificat, el Granada amb 3.000, i Las Palmas amb 3.744, un dels que més opta pel joc combinatiu.

Passades completades per jornada

Si desgranem les passades que els tarragonins han realitzat segons els diferents partits realitzats, en la primera davant el Tenerife van completar-ne 286. El partit amb més combinacions va ser davant l’Sporting, 414, davant el Rayo 337 i contra Las Palmas el partit en el qual menys passades ha realitzat, 222. En la cinquena jornada, la del triomf davant Osasuna en va fer 248, 288 davant el Reus, 262 davant el Depor i en l’últim partit a Càdiz, el segon amb més combinacions amb 387.

Els més passadors de l’equip

Per últim, si ens fixem en els jugadors de la plantilla, Abraham Minero és un dels que més passades completa amb 220, per darrere de les 244 que ha realitzat Fali i les 264 que ha donat David Rocha, el que més ho fa fet de la plantilla.

La dada més curiosa és que Becerra i Bernabé Barragán són dos dels integrants de la plantilla que més passades han fet tot i que no han disputat les 8 jornades, amb 118 i 104 respectivament.

PUBLICITAT