El Nàstic s’enfronta al Reddis en un partit amistós

El Nàstic de Tarragona va disputar aquest dilluns un partit amistós davant el Reddis, equip que milita en el Grup 6 de Segona Catalana. Rodri va utilitzar els futbolistes menys habituals del primer equip, però també alguns que no van jugar tot el derbi contra el Reus i els que no van tenir cap minut.

D’altra banda, el tècnic barceloní va disposar de set jugadors de la Pobla com José Perales, Gabriel Vidal, Salva, Joel Marin, Roger Brugué, Pol Prats i Mohamed Chabboura.

Els grana es van imposar per 6 a 0 amb dos gols de Jean Marie-Dongou i un de Gabriel Vidal en la primera part, i dos més de Roger Brugué i Pol Prats en la segona. El partit es va disputar al Complex Esportiu de Salou.

El primer equip descansa aquest dimarts i no serà fins dimecres quan tornarà a la feina per preparar el pròxim compromís contra l’Sporting de Gijón. La sessió es realitzarà a dos quarts d’11 del matí a les instal·lacions del Nou Estadi.