El Nàstic es deixa dos punts al camp del cuer

El Nàstic de Tarragona empata a dos davant l’Orihuela i desfà una ventatge de 0 a 2 en el darrer partit de la primera volta. El conjunt tarragoní visitaba el camp del cuer i per tant, a un rival directe per la permanència que sembla ser l’objectiu d’aquesta temporada tan convulsa pels tarragonins.

Un partit en el que els granes es posaven al descans amb una ventatge de dos gols per sobre els valencians. un gol a la mitja hora de David Goldar després d’una jugada d’estratègia posava per davant els tarragonins al marcador. Ja a les acaballes de la segona meitat, Pol Valentín marcava el zero a dos després d’una gran acció de Pedro Martín i tot feia pensar que el Nàstic podria emportar-se la primera victòria del 2020. Però a la segona meitat l’Orihuela ha aprofitat un rebuig de Bernabé i retallava diferències quan el Nàstic estava a punt de fer el 0 a 3. Al minut 71 Chechu posava l’empat i el repartiment de punts final entre Nàstic i Orihuela.

El proper partit serà el dissabte a les 12 del migdia en Copa del Rey davant el Saragossa.