Enfonsats

El Nàstic de Tarragona s’enfonsa. En una jornada on tots els rivals directes havien punxat, la visita a Los Pajaritos era una oportunitat única per reenganxar-se a la lluita per la permanència. El conjunt tarragoní, però, ha tornat a naufragar encaixant una derrota decebedora que reflecteix la situació de l’equip.

Enrique Martín ha hagut de fer front als problemes físics que ha patit Ramiro Guerra en l’escalfament i que ha caigut de l’onze titular en benefici de Javi Márquez. Tot i això, els grana han sortit ben predisposats a crear perill des del primer minut. Com és habitual, però, ha endarrerit les línies i això li ha permès al Numancia ser protagonista amb la pilota i protagonitzar diverses arribades a l’àrea de Becerra. L’acció més perillosa ha estat un remat d’Higinio des de dins de l’àrea.

Les úniques ocasions clares de gol del Nàstic han estat dos remats de Roger Brugué, el primer l’ha refusat un defensa i el segon ha sortit per sobre del travesser.

En el segon temps, el guió ha estat el mateix. La diferència és que el Numancia sí que ha aprofitat la fragilitat defensiva del seu rival per encarrilar la victòria. En el 55’, Higinio ha superat Mohamed Djetei per connectar un remat de cap dins de l’àrea petita i fer l’1 a 0. Onze minuts després, Raúl Albentosa ha refusat malament i ha introduït la pilota dins de la xarxa de Becerra.

Ni els dos gols encaixats ni els canvis d’Enrique Martín han servit per fer reaccionar a l’equip. Per contra, el Numancia ha seguit arribant fins que ha marcat el 3 a 0 amb un remat de Nacho dins de l’àrea. La derrota manté el Nàstic cuer amb 10 punts abans de rebre en la pròxima jornada al Granada de Diego Martínez.