Home Cròniques Esports El Nàstic no pot amb l’Espanyol

El Nàstic no pot amb l’Espanyol

Compartir
PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ha caigut davant l’Espanyol (0-2) en el penúltim partit de pretemporada, tot i les bones maneres que els granes han mostrat en la primera meitat.

El conjunt de Gordillo segueix mostrant detalls del que veurem en poc menys de dues setmanes en el debut de lliga davant el Tenerife. Uche ha estat sens dubte un dels homes del partit, atrevit i protagonista en la majoria d’accions ofensives de l’equip.

La solidesa defensiva també ha tingut un nom, Josua Mejías, contundent i segur, ha mostrat que vol ser un dels homes de l’eix defensiu.Tot i les oportunitats i les bones maneres, una errada defensiva de Dumitru ha habilitat el primer gol. La segona meitat, condicionada per l’expulsió de Fali, ha deixat entreveure menys del que hagués agradat del debut d’Abeledo i les ganes de Luis Suárez, entre d’altres.

Borja Iglesias, pel conjunt blanc i blau, ha sentenciat amb el segon. Gordillo, tècnic grana, s’ha mostrat satisfet amb el que veu dels seus jugadors, tot i reconèixer que li manquen certes peces al vestidor.. (Dos a la línia defensiva i un al mig del camp)

L’equip disputarà l’últim partit de la pretemporada aquest diumenge davant l’Ascó al Nou Estadi a partir de les 19 hores de la tarda.

PUBLICITAT