El Nàstic s’emporta la primera després de tres jornades

Primera victòria del Nàstic de Tarragona de Toni Seligrat aquesta temporada per2-0. Un partit on el Nàstic ha tornat a portar el ritme del partit però no ha trobat el gol fins al minut 20 de la segona part.

La primera meitat ha servit per veure un Nàstic que ha dominat com en d’altres partits però que tot i crear la majoria d’ocasions no ha aconseguit trencar el marcador.

Després de la primera hora de partit, el Nàstic ha trobat porteria per partida doble. Primer ho ha fet Javi Bonilla a assistència de Fullana. Cinc minuts més tard, una assistència de Brugué a Pedro Martin que ha rematat a plaer. En aquest temps, el Nàstic ha deixat enrere les sensacions de falta de gol i ha posat una marxa menys per tancar línies i emportar-se la primera victòria de la temporada.

Una tarjeta vermella a Albarrán al minut 91 per una falta a la frontal de l’àrea ha deixat als de Toni Seligrat a punt de rebre el gol però la defensa ha pogut desviar la pilota. Javi Bonilla valorava la victòria de l’equip.