El Nàstic s’imposa a l’Ebro i es classifica pels vuitens

Victòria del Nàstic de Tarragona a la Copa Federació per 0 a 2 en un partit en el qual ha destacat la segona meitat del matx on el Nàstic ha trencat el partit.

Els de Toni Seligrat han intentat dominar el joc en el primer quart d’hora i no han donat opcions a l’Ebro. Dues errades consecutives que han acabat amb dues aturades de Wilfred han donat ales a l’Ebro. Marc Trilles ha anotat un gol al darrer minut de la primera meitat, un gol que, per contra, l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc tot i que la jugada era legal.

Un minut ha trigat el Nàstic en trencar l’empat després del pas per vestuaris amb Brugué superant al seu defensor i posant per davant als granes. Amb el gol el partit ha entrat en una fase de transició. El Nàstic no sabia si buscar el segon o defensar el 0-1. Ha sigut al minut 75, quan els de Toni Seligrat han deixat el partit encarrilat amb el gol en jugada d’estratègia de Fran Miranda amb el qual es va arribar al final del partit.

Amb la victòria d’avui, el Nàstic haurà d’esperar al dimarts dia 13 d’octubre per conéixer quin serà el seu rival als vuitens de final de la competició. El seu oponent sortirà del partit entre el Llagostera i l’Ejea. L’eliminatòria es disputarà el 21 o 22 d’octubre.